Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Kolme kuukautta karanteenissa" by Leena Sorvali * Book PDF Kindle ePub Free

Kolme kuukautta karanteenissa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kolme kuukautta karanteenissa
  • Author : Leena Sorvali
  • Release Date : January 01, 2020
  • Genre: Medical,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 237 KB

Description

AJANKOHTAINEN NYT!



Onko Suomessa suojeltu liikaa?

MiltĂ€ eristĂ€ytyminen tuntuu? Kuinka kantti kestÀÀ, kun pĂ€ivĂ€stĂ€ toiseen samat seinĂ€t tuijottavat? Miten pitÀÀ oma elĂ€mĂ€ raiteillaan, kun ympĂ€rillĂ€ kaikki tuntuu olevan poikkeuksellisesti sekaisin? NĂ€itĂ€ kysymyksiĂ€ pohtii karanteeninomaisiin olosuhteisiin joutunut Leena Sorvali pamfletissaan Kolme kuukautta karanteenissa.

HÀn kertoo omista kokemuksistaan sekÀ esittÀÀ omat tulkintansa kuluneesta koronakevÀÀn ja eristyselÀmÀn ilmiöistÀ, kommentoi ja kritisoi. HÀn miettii hoivakotien asukkaiden inhimillistÀ kÀrsimystÀ, jonka arkiolojen jÀrkkyminen on saanut aikaan. Karanteenikausi nostaa pelon, ahdistuksen ja epÀvarmuuden tunteet pinnalle eristÀytymisestÀ johtuvaan yksinÀisyyteen. SitÀ onko meitÀ ja heitÀ suojeltu liikaa?

Koronaa ei ole vielÀ voitettu. KesÀ on virusepidemian vÀlirauha, sanoi infektioylilÀÀkÀri Asko JÀrvinen poikkeusolojen purkamisen jÀlkeen. Tautia on yhÀ Suomessa, ja lisÀtartuntojen riski sÀilyy, JÀrvinen muistutti. VÀestö on edelleen altis uudelle virusepidemialle. Se mahdollisuus meidÀn tÀytyy yhÀ ottaa huomioon jokapÀivÀisessÀ kÀyttÀytymisessÀmme, jos haluamme vÀlttÀÀ paluun kevÀÀn koviin rajoitustoimenpiteisiin.

MitÀ Suomi tekee toisin, jos virusepidemia iskee jÀlleen?


Free Books Download "Kolme kuukautta karanteenissa" PDF ePub Kindle